Änglar

Sia Stenkällan

Ett företag som arbetar både med personlig utveckling samt försäljning

 

 

ÄNGLAR

 

Finns det änglar?

Ja i min butik finns de i olika utförande och storlekar i alla fall

 

Var och en ska självklart ha sin egen uppfattning/tro

i texten nedan presenter jag min. /Susanne Axman

 

 

Ordet änglar kommer från det grekiska "angelos" som betyder budbärare.

Det lär finnas nio olika änglagrader.

Ärkeänglar är de som står högst i rang och deras starka vibrationsfält skulle göra det omöjligt för dem att kunna gå ner och besöka jorden med dess tre dimensionella invånare.

 

Vår kropp har ej möjlighet att ta in en högre vibrationsfrekvens än den är andligt utvecklad för, därför kan det bli svårt för en ärkeängel att kanaliseras genom den.

När vi möter en person som anser sig utvald och påstår sig vara i kontakt med någon ärkeängel, fråga då dem, hur de kan vara så säkra på att det verkligen är den ängeln de tror.

Svaret att ängeln har sagt sitt namn är lika osäkert som när någon okänd försäljare ringer till mig och presenterar sig.

Hur ska jag kunna veta om han är den han utger sig för att vara ?

 

Ett budskap eller en kontakt med en bevingad ljusvarelse behöver inte vara en ängel. Detta kan lika gärna vara en (förvirrad) ande som har behov av uppmärksamhet och därför uppträder i en "ängels" skepnad, dvs i vita kläder.

 

Så länge vi inte ens förstår hur vår egen kropp fungerar och eftersom vi lever efter våra inlärda beteenden kan det också vara svårt att avgöra vad/vem som vi möter på det "andliga planet".

När vi upplever att vi får ett sådant möte KRÄV då att varelsen identifierar sig. Ge dig inte förrän du verkligen är 100 % säker. Detta kan du bli genom att känna efter vad din kroppsäger inte låta din känsla av att vara utvald lura dig.

Vi människor sorterar varandra i fack och vissa vill vi inte umgås med, samma sak är det med andevarelser. Sortera och var noga när du etablerar all utomjordisk kontakt.

Glöm aldrig att det är du som äger makten eftersom du lever på jorden i en fysisk kropp

Ett välrutinerat medium kan genomskåda detta omedelbart och avfärda den medan en okunnig välkomnar den istället och kan upprätta en kontakt, som i värsta fall kan få tråkiga följder p.g.a. bristande andlig kunskap.

 

Andlig utveckling kan endast nås genom medveten utveckling i vår tredimensionella värld, den som vi valt för detta ändamål.

Det finns ingen genväg tyvärr även om vi ibland skulle önska det.

För att hålla som människa och må bra i vår andliga utveckling så ska den ske stegvis, dvs information leder till insikter som sedan ska landa och därefter förankra sig i vår kropp, steg för steg.

Med förmycket ojordad andlig kunskap kan vi liknas vid ett fullt vinglas utan fot.