Stenvisning

Sia Stenkällan

Ett företag som arbetar både med personlig utveckling samt försäljning

 

Stenvisning

 

Denna föreläsning om stenar och kristaller är ett alternativ för dig som har tröttnat på de vanliga tradionella homepartyn, de som har funnits i många år såsom plast, ljus smink, kryddor, kläder osv

 

Under denna kväll får du och dina vänner stifta bekanskap med olika mineraler, halvädelstenar.

Ni kommer både att få se vad vår fantastiska Moder jord kan skapa utan människans inblandning, även höra om dess spännande historia, var de finns samt om de som har en sägen.

Detta är inte någon djupare geologiföreläsning utan riktar sig till er som har ett allmänt ytligt intresse och tycker det är lite spännande med just stenar.Finns det magisk kraft i stenar eller är det bara hockus pockus prat?

Ni kommer även få se och känna på de olika mineralerna från råsten till färdiga smycken.

 

Efter föredraget finns det möjlighet att få handla ur Sia Stenkällans resekollektion.

 

Som värdinna på en stenvisning bjuder du hem dina vänner på en fika Och självklart får du en värdinnegåva som hör till konceptet `homeparty.

 

Detta är Sia Stenkällans kostnadsfria föredrag och deltagar antalet ska minst vara 8 personer, den övre gränsen deltagare bestämmer värdinnanslokalmöjligheter.

 

 

Endast under Maj-Sep.

Under denna tid finns det möjlighet att ta emot grupper som vill göra en utflykt till Omberg och där få en Stenvisning i Sia Stenkällans egen lokal efter inbokat träff.

Fika kostar då 20kr/person, lunch 50kr/person

 

För mer information eller bokning av en Stenvisning

 

Ring eller Smsa till mig, på tel 0722-807010

Välkomna till ett annorlunda `party`

Mvh

Susanne Axman